If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера към 14:30 на Богров засечена форумна сива 147-ца фейс. После някъде между 16:50 и 17:00 след моста Чавдар в София червена форумна 147-ца с номер СА 1470 или някакъв подобен бе номера, но не можах да го вида хубаво, че пътувах с градския транспорт към университета.
VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Кой беше специалиста с черна '159' СА0078ТМ или нещо такова, преди 30-40мин. на 'Константин Величков'?
Преди двореца на децата изпреварва трамвая отляво, т.е. през насрещното, после всички пред него завиват наляво към тунела на Люлин, а той от трамвайните линии продължава направо и всичкото това след като аз едва ускорих до 70км/ч да го видя кой е, ама той направо изчезваше - със сигурност НАД 100км/ч в 17ч. на столичен булевард ЕВАЛА
Кой беше специалиста с черна '159' СА0078ТМ или нещо такова, преди 30-40мин. на 'Константин Величков'?
Преди двореца на децата изпреварва трамвая отляво, т.е. през насрещното, после всички пред него завиват наляво към тунела на Люлин, а той от трамвайните линии продължава направо и всичкото това след като аз едва ускорих до 70км/ч да го видя кой е, ама той направо изчезваше - със сигурност НАД 100км/ч в 17ч. на столичен булевард ЕВАЛА
Я да видим дали ще си каже кой беше колегата със сивата 147-ца дизел 16в, който реши да се състезава , докато се возкахме с Чистача по светофарите преди няколко часа (25.11) около 22ч на правата след сточна гара
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Да благодаря на колегата със 156 бордо и ксенонови фарове, който ме пусна да се включа в колоната на Румънското посолство!
Номера не го видях добре, но беше нещо от сорта на СО 1247
Comment